Skip to main content

Zonnepanelen

Type zonnepanelen

Sunnygreen werkt uitsluitend met A-kwaliteit (Tier 1) zonnepanelen van vertrouwde én stabiele merken. Uiteraard zijn al onze producten gecertificeerd en uitvoerig getest.

Zeg je hoogwaardige zonne-energieoplossingen, dan zeg je Trina Solar! Dit bedrijf, opgericht in 1997, behoort tot de top van de wereld als het gaat om de productie en levering van zonnecellen. Met een indrukwekkende aanwezigheid in tal van landen wereldwijd, heeft Trina Solar al miljoenen huishoudens en bedrijven voorzien van betrouwbare zonne-energie. Als een ware pionier in de zonne-industrie heeft Trina Solar meerdere productiefaciliteiten over de hele wereld. Dus of je nu in Nederland bent of aan de andere kant van de wereld, de kans is groot dat je een dak ziet schitteren met Trina Solar zonnepanelen.

Zeg je zonnepanelen, dan zeg je Jinko Solar! Zij zijn één van de grootste fabrikanten en leveranciers van zonnepanelen ter wereld. Hierbij verschepen ze 80 GW aan zonnepanelen in meer dan 160 landen. Jinko Solar is als marktleider goed voor een jaarlijkse productiecapaciteit van 25 GW verspreid over 12 wereldwijde fabrieken. De mondiale vertegenwoordiging van Jinko Solar is dus een feit en ook in Nederland worden al heel wat daken voorzien van Jinko Solar zonnepanelen.

Longi is één van de grootste producenten van de zonnecellen. Waar veel andere zonnepaneel fabrikanten hun cellen inkopen regelt Longi zijn eigen productie. Met meer dan 60.000 werknemers in 12 verschillende landen staat Longi bovenaan de lijst als producent van high efficiency monokristalijne zonnecellen.

Type omvormers

Zonnepanelen vormen het zichtbare gedeelte van het zonnesysteem, en de omvormer is daarin onmisbaar. Dankzij de omvormer wordt gelijkstroom van de zonnepanelen omgezet in wisselstroom, waardoor het geschikt is om in huis te gebruiken. De wisselstroom wordt vanuit de meterkast verplaatst naar diverse apparaten in huis, waaronder bijvoorbeeld de verlichting, wasmachine of vaatwasser. De capaciteit van de omvormer wordt afgestemd op het piekvermogen en het potentiële rendement van de zonnepanelen. Al onze omvormers zijn van A-kwaliteit waarop verschillende garanties geboden wordt.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Scan the code
Welkom 👋
Kunnen wij u ergens mee helpen?