Skip to main content

Veelgestelde vragen

De wereld van zonnepanelen kan soms complex en overweldigend aanvoelen, vooral als u net begint met uw duurzame energiereis. Daarom hebben we deze gids samengesteld om u te voorzien van heldere en gedetailleerde antwoorden op de meest gestelde vragen. Of u nu meer wilt weten over het installatieproces, nieuwsgierig bent naar de technische aspecten van onze panelen, of de ins en outs van onze app wilt begrijpen, we hebben het hier allemaal voor u uitgelegd.

Elk aspect van ons product en dienstenaanbod is hier behandeld, zodat u zich geïnformeerd en zelfverzekerd voelt bij elke stap van uw zonnepaneelavontuur. We zijn er trots op transparant en toegankelijk te zijn, zodat u de beste beslissingen kunt nemen voor uw huis of bedrijf.

En onthoud: als u een vraag tegenkomt die hier niet wordt behandeld, of als u simpelweg een persoonlijker antwoord wenst, nodigen we u van harte uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Ons gepassioneerd en deskundig team staat altijd klaar om u te begeleiden, te informeren en al uw vragen te beantwoorden.

Belafspraak Contact

Vragen over Sunnygreen

Waarom zonnepanelen van Sunnygreen kopen?

Met zonnepanelen van Sunnygreen verdien je gemiddeld € 1.780 per jaar. Dankzij een uitgekiend advies zorgen we ervoor dat ook jij het maximale uit jouw dak haalt. Met ruim 1.0000 geïnstalleerde zonnepanelen per maand weten we precies wat hiervoor nodig is. Zo kan jij zonder zorgen zonnepanelen kopen en direct beginnen met besparen.

Bij Sunnygreen profiteer je gegarandeerd van de beste deal, 24/7 live inzicht via de app en altijd persoonlijk contact.

Hoeveel kosten zonnepanelen bij Sunnygreen?

Om te weten wat een zonnepaneleninstallatie jou gaat kosten, sturen we jou graag een gratis en vrijblijvend aanbod op maat. We meten op afstand hoeveel panelen er op jouw dak passen, welke omvormer daar het beste bij past en hoeveel je gaat opwekken. Zo weet je precies hoeveel de installatie je gaat kosten en wat je qua opbrengst mag verwachten. We werken met een all-in prijs; zonder verrassingen achteraf.

Zijn de zonnepanelen van Sunnygreen gecertificeerd?

Ja, al onze zonnepanelen zijn Tier 1 gecertificeerd. We werken ook alleen samen met fabrikanten die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Is Sunnygreen aangesloten bij SGZE?

Nee, Sunnygreen is niet aangesloten bij SGZE. Lees hier waarom niet.

Vragen over Zonnepanelen

Waarom zou ik voor zonnepanelen kiezen?

Zonnepanelen zijn een duurzame energiebron waarmee u op de lange termijn geld kunt besparen, uw uitstoot kunt verminderen en de waarde van uw woning kunt verhogen.

Wat is de levensduur van een zonnepaneel?

De meeste hoogwaardige zonnepanelen hebben een levensduur van 25-30 jaar, maar ze kunnen ook langer meegaan. De efficiëntie kan echter wel afnemen naarmate de jaren verstrijken.

Hoe weet ik welk type zonnepaneel geschikt is voor mijn huis?

Tijdens ons initiële consult zullen we een grondige analyse uitvoeren van uw woning, uw energiebehoeften en uw budget om de beste optie voor u te bepalen.

Hoe onderhoud ik mijn zonnepanelen?

Zonnepanelen vereisen minimaal onderhoud. Het is echter goed om ze een paar keer per jaar te controleren op vuil of afzettingen en ze indien nodig voorzichtig te reinigen.

Vragen over de installatie

Wat gebeurt er tijdens het schouwbezoek?

Tijdens het schouwbezoek beoordelen we de locatie, maken we foto’s van de huidige situatie, bespreken we de gewenste ligging van de zonnepanelen en bepalen we samen de kabelroute. Dit stelt ons in staat om een gedetailleerd en efficiënt installatieplan op te stellen.

Hoe snel na het schouwbezoek kan de installatie plaatsvinden?

We streven ernaar om de installatie idealiter binnen 2 tot 4 weken na de schouw te voltooien, afhankelijk van uw beschikbaarheid en onze planning.

Wie voert de installatie uit?

Onze gecertificeerde monteurs, die uitgebreide ervaring en expertise hebben in het veld, zullen de installatie uitvoeren. Ze gebruiken het schouwformulier als leidraad om te zorgen voor een naadloze en correcte installatie.

Wat als ik niet tevreden ben met de installatie?

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Als u zorgen of klachten heeft, neem dan onmiddellijk contact met ons op zodat we eventuele problemen kunnen aanpakken en oplossen.

Hoe werkt het betalingsproces?

U ontvangt de factuur pas nadat alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn afgerond. We willen dat u tevreden bent met het geleverde werk voordat u betaalt. Zodra u alles heeft gecontroleerd en tevreden bent, kunt u de factuur voldoen.

Werkt de app met alle smartphones en tablets?

Ja, de app is ontworpen om compatibel te zijn met de meeste moderne smartphones en tablets. Tijdens de installatiesessie van de app begeleiden we u bij het downloaden en instellen, zodat u meteen kunt beginnen met monitoren.

Krijg ik ondersteuning of training voor het gebruik van de app?

Ja, na de installatie van de zonnepanelen begeleiden we u bij het downloaden en instellen van de app en beantwoorden we eventuele vragen die u heeft over het gebruik ervan.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Scan the code
Welkom 👋
Kunnen wij u ergens mee helpen?