Skip to main content

Over ons

Klantgerichte zonne-energie: uw wensen, onze prioriteit bij Sunnygreen

Bij Sunnygreen staat de klant centraal in alles wat we doen. Als dé toonaangevende aanbieder van zonnepanelen in Nederland, begrijpen we dat elke klant uniek is en streven we ernaar om oplossingen op maat te bieden. Onze kwalitatieve systemen zijn niet alleen ontworpen om een optimaal rendement te garanderen, maar ook om naadloos aan te sluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. We zijn er trots op dat we niet alleen zonnepanelen leveren, maar ook een ervaring waarbij u zich gewaardeerd en begrepen voelt. En dat alles voor een eerlijke prijs. Bij Sunnygreen bent u niet zomaar een klant; u bent onze prioriteit.

1000
Zonnepanelen geïnstalleerd per maand
4.9
Beoordeling klanten
1000
Klanten
30
Medewerkers

Waarom Sunnygreen?

Sunnygreen staat synoniem voor verduurzaming in Nederland. Met een toegewijd team van meer dan 30 professionals, verspreid over het hele land, garanderen we dat er altijd iemand in de buurt is om u te ondersteunen.

Vanaf het moment dat u interesse toont, zorgen we voor een persoonlijke benadering. Na het opstellen van een gedetailleerde offerte, plannen we een bezoek in om uw specifieke situatie te evalueren. Dit zorgt ervoor dat het installatieproces soepel verloopt en dat u niet voor onverwachte uitdagingen komt te staan. Onze adviseurs, die u vanaf de oriëntatiefase tot de installatie begeleiden, bieden niet alleen deskundig advies, maar zijn ook uw vaste aanspreekpunt. Dit zorgt voor consistentie en vertrouwen gedurende het hele proces.

Wat Sunnygreen onderscheidt, is onze holistische benadering en het centraal stellen van de klant. We beheren het volledige traject – van advies tot nazorg – intern. Dit stelt ons in staat om u de hoogste kwaliteitsstandaard te garanderen. Elk lid van ons installatieteam is niet alleen gecertificeerd, maar ook VCA-gekwalificeerd, wat hun expertise en toewijding aan veiligheid onderstreept.

Bij Sunnygreen bent u meer dan een klant; u bent een gewaardeerd lid van onze gemeenschap. Zelfs na de installatie blijven we betrokken. Ons serviceteam staat elke dag voor u klaar, of u nu vragen heeft of uw systeem onderhoud nodig heeft.

Onze passie voor duurzame energie drijft ons elke dag. Samen zetten we ons in om niet alleen hoogwaardige systemen te leveren, maar ook om van elke klant een tevreden partner in duurzaamheid te maken.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Scan the code
Welkom 👋
Kunnen wij u ergens mee helpen?