Skip to main content

Particulier

Zonnepanelen

Profiteer van de grenzeloze energie van de zon met Sunnygreen. Bij Sunnygreen begrijpen we dat elk huis uniek is. Daarom stemmen we onze zonnepaneel-systemen af op jouw specifieke behoeften, zodat je verzekerd bent van maximale efficiëntie. Door het zonnepanelensysteem af te stemmen op uw huis, optimaliseren we de prestaties en maximaliseren we uw energiebesparingen.

Maar onze toewijding gaat verder dan alleen de installatie. Ons technische ondersteuningsteam kan uw zonnepaneel-systeem monitoren. Met ons geavanceerde 24/7 monitoringsysteem kunnen we diagnostische tests uitvoeren wanneer dat nodig is, zodat uw systeem optimaal blijft presteren. U hebt ook toegang tot uw monitoringsysteem, zodat u de prestaties van uw zonnesysteem goed in de gaten kunt houden. Of u nu aan het werk bent, onderweg bent of gewoon ontspant met een kopje thee, u hebt direct vanaf uw telefoon toegang tot realtime gegevens, wat ongeëvenaarde gemoedsrust en transparantie biedt.

Onderhoud

Het is heel belangrijk om goed voor je zonnepanelen te zorgen. Vogels kunnen namelijk problemen veroorzaken met je zonnepanelen omdat ze er graag nestelen. Hierdoor kunnen de panelen onder de vogelpoep komen te zitten en krassen krijgen, waardoor de prestaties van de panelen afnemen. Ook stof en vuil kunnen zich vasthechten aan de panelen. Door deze factoren kunnen de paneelprestaties tot wel 25% afnemen. Bij Sunnygreen bieden wij vele opties aan om dit te voorkomen, zoals het installeren van gaasbescherming en het reinigen van panelen. Wij adviseren om jouw panelen één keer per jaar te laten reinigen om ervoor te zorgen dat jouw panelen in perfecte conditie zijn en niet inboeten aan prestaties. Sunnygreen biedt ook een onderhoudspakket aan, dit voorziet in call outs, software-updates, diagnosecontroles, en verlengde garanties voor je panelen, omvormer of accusysteem. Als je problemen hebt of meer wilt weten, neem dan contact met ons op.

Batterijopslagsysteem

Een accusysteem dat is geïntegreerd in je zonnepanelensysteem kan een spelbreker zijn op het gebied van energie-efficiëntie. Deze integratie kan jouw besparingen maximaliseren, omdat alle extra elektriciteit die wordt opgewekt met jouw zonnepanelen die niet wordt gebruikt, wordt opgeslagen in de batterij, klaar om te worden gebruikt in jouw huis wanneer dat nodig is. Dit voorkomt dat het wordt teruggestuurd naar het elektriciteitsnet. Bovendien is het opslagsysteem flexibel; je kunt in de toekomst meer accu’s toevoegen als je meer elektriciteit nodig hebt.

Bovendien hoef je geen zonnepanelensysteem te hebben om te profiteren van de voordelen van een accusysteem. Als je bijvoorbeeld in een flat woont waar een zonnepanelensysteem niet haalbaar is, kun je toch investeren in een accusysteem, omdat het onafhankelijk van zonnepanelen kan werken. De meeste energieleveranciers bieden namelijk een dag- en nachttarief  waarbij elektriciteit goedkoper is tijdens daluren (meestal ‘s nachts). Met een accusysteem kun je de accu opladen tijdens deze daluren wanneer de prijzen lager zijn en vervolgens de opgeslagen energie gebruiken tijdens piekuren wanneer de elektriciteitsprijzen hoger zijn. Met deze strategie kun je je energiekosten effectiever beheren, door stroom te gebruiken wanneer je die het meest nodig hebt zonder piekprijzen te hoeven betalen.

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over, of geïnteresseerd bent in het installeren van een batterijopslagsysteem.

Laadpaal

Bij Sunnygreen begrijpen we het groeiende belang van elektrische voertuigen in de hedendaagse milieubewuste wereld. Daarom zijn we er trots op dat we eersteklas oplaadpunten voor elektrsiche auto’s bieden, zodat uw voertuig altijd van stroom wordt voorzien en klaar is om u overal naartoe te brengen. Of je nu onderweg bent voor je dagelijkse woon-werkverkeer, een weekendje weg of een lange autorit, onze oplaadoplossingen zorgen ervoor dat je auto een betrouwbare metgezel blijft.

Omdat we beseffen dat elke eigenaar van een elektrisch voertuig unieke behoeften heeft, bieden we een divers aanbod van EV-laadpunten in verschillende maten en capaciteiten. Of je nu een compacte auto of een grotere SUV hebt, wij hebben een laadoplossing op maat voor jou. Ons team is toegewijd om u te helpen de perfecte oplossing te vinden voor uw voertuig en levensstijl.

Laat het opladen van je EV niet aan het toeval over. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Ons deskundige team beoordeelt uw wensen en biedt een speciale oplossing die perfect aansluit bij uw behoeften. Bij Sunnygreen leveren we niet zomaar een dienst; we voorzien uw reis naar de toekomst van energie.

Recente installaties

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Scan the code
Welkom 👋
Kunnen wij u ergens mee helpen?